Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi ez a kinövés a hüvelyemben?...

Mi ez a kinövés a hüvelyemben? Polip vagy rák?

Figyelt kérdés
A hüvelyemben hátul kitapintottam egy fura kinövést. A méhnyak mellett közvetlenül, a hüvelyem hátsó falán tapad. Nem fáj, nem vérzik. Ha volt neked is hasonló, kérlek, írj! Hétfőn megyek orvoshoz, de rettenetesen félek. Perverzek kíméljetek, képet nem küldök.
2020. ápr. 30. 16:07
1 2
 11/17 anonim válasza:
Bocsi, h kérdezek, de januárba nem vették észre és azóta kinőtt?
2020. máj. 21. 11:59
 12/17 anonim ***** válasza:
47%

Akkor elnézést kérünk tőled.

Egyszer nekem is volt hasonló és felszivodott

2020. máj. 21. 21:38
 13/17 A kérdező kommentje:

Januárban valószínűleg olyan pici volt, hogy nem lehetett kitapintani még. Ezek nagyon gyorsan nőnek sajnos.

Nem azért írtam, hogy elnézést kérjetek, nem haragudtam meg senkire sem. Csak nagyon rossz, hogy kapásból elküldik itt az embert azzal, hogy az a méhszájad, azt se tudod, mi az stb. stb. és ha valaki ezért nem megy orvoshoz és komolyabb a dolog, akkor az gáz.

2020. máj. 22. 06:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Igazad van és jobbulást!

Nekem mondjuk más bajom van de ha kicsit előbb megyek el most nem szenvednek ennyire.. Szóval én is tanultam ebből

2020. máj. 22. 07:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Egyébként ehhez annyit tennék még hozzá, hogy a hüvelyi polipok nem tudnak felszívódni, csak a ciszták. Ezek legfeljebb leszakadni tudnak és menseskor távoznak.
2020. máj. 23. 11:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Polipok veszélyesek is lehetnek, mondjuk egy ciszta is.
2020. máj. 23. 11:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen, ezért kell menni orvoshoz és folyamatosan kontrollálni.
2020. máj. 23. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!