Hogyan történik egy nőgyógyászati vizsgálat?
Még sosem voltam. A héten megyek először.
Hogyan kell elképzelni?
Egy kicsit félek.
Nocsak. Mégicsak vannak nőgyógyászok? Hányan hazudoztok itt körbe-körbe?
Kérdezd egy nőtől. Amiről én tudok, az undorító, megalázó és ha nő volnák, sem vállalnám be soha.
Magán nőgyógyászok rendelnek. Már. Nem mindneki.
Nem vagyok szűz. Kérlek ne írjatok privát üzenetet.
Szia!
Deréktól lefelé levetkőzöl függöny mögött, ki lépsz az orvoshoz, felfekszel az asztalra, bal lábad felteszed balra, jobbat jobbra egy kengyelnek nevezett eszközre/eszközbe.
Az orvos benyúl a hüvelyedbe, megvizsgálja a méhed, petefészkeidet, ha rákszűrésre mész akkor egy vékony "pálcával" kenetet vesz a hüvelyből.
Nem fájdalmas, ne aggódj.
#1 Te agyatlan kis taknyos, menjél játszani!
Üdv: egy 35 éves nő, édesanya, aki bármilyen hihetetlen, de szülész-nőgyógyásznál szült.
Sajnos az én magánorvosom nem rendel most, szóval ez nem hazugság.
A leíráshoz még annyit tennék hozzá, hogy ha csinálnak hüvelyi ultrahangot is, akkor ugyanígy alulról levetkőzöl, felfekszel és felhúzod a lábaid. Van ahol erre külön vizsgáló van, van ahol ugyanott csinálják,mint a sima vizsgálatot. A hüvelyedbe dugnak egy kis csőszerű dolgot, aztán az uh segítségével megnézik a méhet, petefészkeket, hólyagot. Pár perc az egész, nem fájdalmas. Én szoknyát vagy hosszabb felsőt szoktam felvenni, akkor nem érzem magam annyira meztelennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!