Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezt mi okozhatja?

Ezt mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vettem észre, hogy 1-2 szőrszál jelent meg az államon, persze kiszedtem csipesszel, de alig egy hét múlva újra visszanőttek. Azóta alaposan átvizsgáltam az állam környékét, nagyjából 5-6 szőrszál az, amivel szenvedek, de ezek nagy része halványabb, csak az említett 1-2 darab észrevehetőbb. Nem mondom hogy nagyon feltűnő látvány, de engem határozottan zavar, ahogy érzem hogy újra bújna ki az egyik, már rögtön szedem is ki, de persze amellett hogy meguntam már folyton szedegetni, egyre jobban aggaszt az is, hogy mi okozhatja. Elég erős, sötét szőrzetű vagyok, lehet ez a probléma? Más is tapasztalt már ilyet? Más szokatlan helyen nem szőrösödök, hason vagy háton, még csak "bajuszom" sincs.

Felmerült már korábban a PCOS kérdése is a viszonylag hosszabb ciklusok miatt, de a nőgyógyász azt mondta a kivizsgálás után, hogy kizártnak tartja.

Lehetséges, hogy valami hormon problémáról van szó, és endokrinológián kellene rákérdeznem?

2020. ápr. 27. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van, semmi bajom. Szorgosan használom a szemöldök csipeszt.
2020. ápr. 27. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtatott, köszi! Egyik ismerősöm sem tapasztalt még ilyet, neten meg csak olyanokat olvasok, hogy vagy valami bajod van, vagy a fogamzásgátló kavarja meg a hormonokat, de mivel nem szedtem tablettát, így ez ki van zárva.
2020. ápr. 27. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez van, de tudtommal semmi bajom. Én is szemöldökcsipesszel szedegetem.
2020. ápr. 28. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:
32%
Nem csak a férfiaknak nő ám ott szőr. Nekem pihés és egyetlen egy fekete nő mindig de ahogy észreveszem szedem is ki.
2020. ápr. 28. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!