Ha beveszem az Escapelle esemény utáni tablettát, viszont szedek fogamzásgátlót, akkor ma este vegyem be azt is?
Ezt mindenképpen az orvosoddal beszéld meg. De eleve ha fogamzásgátlót szedsz, akkor mire az óvszer?
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Én is volt hogy elfelejtettem egyszer bevenni és pont utána szexeltunk..
Elmentunk az ügyeletre és szépen beszedtem az esemenyutanit...
Hogy miért? Azért.
Mikor ilyenek terjengenek hogy az elovaladek épp elég hogy teherbe essen az ember....epp úgy meg eshet ha ki marad pár gyógyszer.. Sajnos mindenre van esély..
És képzeljétek..... Sok idióta.. Nem volt semmi bajom attól a "lorugastol" semmi!
Nagy adag hormon, tudom, de mi bajom lett?!
Egy kis mellekhatast ki lehet bírni ha esetleg lenne..
Meg nyugodtam plusz megkimeltem magam egy abortusztol..... Ami már kb 60e lehet mindennel együtt
Plusz megkimeltem magam az ocsarlo szövegtol és gusztustalan lekezelo bánásmódtol.. Mer egy abortuszon gondolom még gusztustalanabbak az eü doglozok.
tegnapelőtt 22:11
Látom neked sem sikerült a kérdésre válaszolni. Te is csak észt osztani kattintottál erre a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!