173 cm körüli lányok/nők, mennyi a súlyotok?
Figyelt kérdés
A barátnőm azon aggódik hogy túlságosan is teltebb az alakja, és szeretnék ezen neki ilyen formában segiteni, ha már rám nem hallgat:(;2020. ápr. 26. 22:02
11/14 anonim válasza:
Már a kulcsszavakat is megnézve egy valószínűleg testképzavaros lánynak írtok (nem a barátnőjének). Vigyázzatok mit es hogyan írtok! Mert ő is el fogja hinni a végén,hogy 60 fölött súlyosan elhízott. Holott akörül lenne ehhez a magassághoz az ideális súly. Nem,nem normális 51-52-53 kilonak lenni ilyen magasan
12/14 anonim válasza:
175cm, 65kg.
Lányoknál nagyon becsapós, főleg mivel ha van cicije, feneke, akkor nehezebb lesz, de ez nem azt jelenti hogy dagadt. Ne nézze, hogy hány kiló, nem az számít, hanem az alak. Plusz az izom nehezebb mint a zsír.
Mindenkinek más áll jól, anyum 173cm 75kg és jobb alakja van mint nekem. Ne máshoz hasonlítsa magát, az csak rosszul fog végződni.
18L
13/14 anonim válasza:
Szamit a csontozat, izomzat nagyon. Csak suly alapjan nem lehet tudni, van-e folosleg.
14/14 anonim válasza:
175 cm vagyok es elvileg 79kilo.
Azert elvileg mert lovesem nincs hol van ez a "sok" kilo.
Egyaltalan nem latszik rajtam.
3 gyereket szultem,voltam mar 60 kilo is de akkor remesen be volt esve az arcom,kialltak a csontjaim.
En igy most jol erzem magam a boromben.
31 eves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!