Igaz, hogy mos sok nőnek rendellenes a menstruációja?
Figyelt kérdés
nekem 4 napja késik...2010. júl. 28. 11:25
1/9 anonim válasza:
mindenkinek más:) nekem pl mindig késik pár hónapot:D
2/9 anonim válasza:
Nagyon sok dolog befolyásolja a menzesz késését: betegség, hangulatingadozások, alacsony folyadékbevitel, rendes étkezés hiánya, terhesség, és még ezer más.
A mai koplalós, stresszes világban érthető, ha sok nőnek nem rendszeres a menstruációja, csak nem elfogadható, mert ebből is látszik, hogy az életvitelünk kissé felborult. :)
4/9 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, eddig rendszeres volt. Neten olvastam, hogy melegtől sok nőnek késik... csak kiváncsi voltam.
2010. júl. 28. 11:35
6/9 anonim válasza:
Nekem mindig 10 nappal hamarabb jön meg, ez már elég rendszertelen...
7/9 anonim válasza:
3éve menstruálok, és mindig késik pár napot.
8/9 anonim válasza:
most hogy eléggé változik az időjárás, egyszer forróság most meg hűvös van nekem is késett 5 napot
9/9 A kérdező kommentje:
:S
nekem csak 4 napot késett... megjött.
2010. júl. 29. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!