Lanyok, neketek mennyire kenyelmetlenek, idegesitoek a kulogo kisajkak?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 11:52
3/9 anonim válasza:
Eléggé, én szeretném megműttetni
4/9 anonim válasza:
Nem szabad bántani, nagyon sok pasinak bejön. El kell fogadni olyannak amilyen.
5/9 anonim válasza:
De számomra sokszor kellemetlen, tudom, hogy sok embernek tetszik, de ettől még gyakran van, hogy zavar és kényelmetlen.
7/9 anonim válasza:
Nem kényelmetlen, nem akadályoz semmiben, a látványát nem különösebben szeretem, de a páromnak semmi gondja vele, úgyhogy végülis nem zavar annyira.
8/9 anonim válasza:
nekem biciklizéskor, edzés közben tud kényelmetlen lenni, illetve néhány bugyi is, pedig kb átlagosan lógnak ki, de a becsípődés, dörzsölés nagyon irritáló tud lenni :( 30/L
9/9 anonim válasza:
Engem nagyon zavart, de nekem eléggé ki is lógott. Gyakran becsípődött és az fájt is. Én nagyon kellemetlenül éreztem magam miatta. Meg is műttettem. Azóta sokkal jobban érzem magam. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!