Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak szerintem nem sima felfázás?

Csak szerintem nem sima felfázás?

Figyelt kérdés

Múlthét pénteken hajnalban görcsölt az alhasam, és pisilés közben és után fájt, és csípett... Gondoltam jól felfáztam. Vettem tőzegafonya kapszulát, ami elvileg nagyon erős, napi 1 tabletta... Vasárnapra már éreztem, hogy sokkal jobb... De még szedem a kapszulát, végig, mert 10 darabos...

Ma szeretkeztünk a párommal és nagyon élveztem, nem fájt egyáltalán... Aztan eltelt pár óra és megint elkezdett fájni és pisilés utan ugyanaz volt, mint pénteken... Annyi a különbség, hogy folyamatosan nem fáj, inkább néha szúr a szemérem dombom felett. Pénteken tudok elmenni a nőgyógyászhoz, de eléggé aggódom... Eddig életemben 1x voltam felfázva és ott nem volt ez... Es pisilnem se kell sokat, pedig járok, hogy tisztuljon, mégha pár csepp is...

Valaki tapasztalt már ilyet?

2020. ápr. 22. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább vmi nőgyógyászati gond lesz.
2020. ápr. 22. 14:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Attól félek én is :(
2020. ápr. 22. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudod mi történt? Szeretkezés közben az E. Coli a húgycsövedbe kerültek. Szex utáni vizelési inger normális, akkor mindig menj el a mosdóba. Azután pedig menj el zuhanyozni. Valszeg a szex miatt volt.
2020. ápr. 22. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
*került
2020. ápr. 22. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindig pisilek szex után, csak pénteken amikor először jelentkezett ez, előtte napokig nem volt szex és utána se emiatt. :( Lehetséges hogy előhozta a szex?
2020. ápr. 22. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, simán elohozhatja. De azért nem árt egy nőgyógyászati vizsgálat H miért megy át könnyen hugycsore.

Elég kicsik az anatómiai távolságok a gáton, sajnos.

2020. ápr. 22. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért "hozza elő" a szex, mert az e-coli megtelepedett a húgyhólyagodban és szex közben nagy lesz ott a vérbőség, ami miatt felbolydulnak + elszaporodnak és újra jelentkeznek a tünetek. Nászutas betegségnek is hívják. Nekem napi 1 adag d-mannose vált be.
2020. ápr. 22. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!