Ketto tesztet is csinaltam, nem vagyok terhes, de nem jott meg akkor mi lehet a baj?
Kismilló dolog, el kell menni nőgyógyászhoz!
Én innen messziről írhatom hogy csak stressz nyugodj meg, te megnyugszol, közben meg az igazi probléma majd súlyosbodik.
Nem vagyok ideges,ugyhogy stressz nem lehet😕
Kozre jatszhat hogy mult honapban mikor megjott akkor festettem hajat??
Mikor kellett volna megjönnie?
Egyszer egy barátnőm tiszta stressz volt, mert alig egy hónapja volt együtt az aktuális barájával, mikor késett neki. A srácnak is elmondta, hogy ajjajj valszeg terhes. Másnap mondta a csaj, hogy megjött, és kiderült, 1 (!) napot késett.
"Kozre jatszhat hogy mult honapban mikor megjott akkor festettem hajat??"
Juj... ne haragudj de nagyon nevetek... :D
16 éves vagy, még be sem állt a menstruációd. Semmi baj ha kimarad egyszer vagy később jön meg.
Menstruációkor max azért nem szabad mert érzékenyebb a bőr vagy nem úgy fogja be a hajat a festék. :D Nem azért mert kimarad tőle. :D De tudod mit? Akkor félj!
Igazad van, ne hallgass olyanokra akik mondjuk több mint 10 éve menstruálnak.
Ja és ha élsz szexuális életet 16 évesen akkor figyelj oda és akkor nem kell félni hogy nem jön meg.
Ha meg rá van írva a festékes dobozra hogy menstruációkor ne! akkor mi a szarért festetted be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!