7 hetes terhesen normális hogy görcsöl a hasam?
Figyelt kérdés
Elvileg ma töltöttem a 7.hetet de van, hogy időnként görcsölget a hasam alja, olyan mensi szerű,de van,hogy a gyomrom is görcsöl, nem tudom miért. Állandóan pihenek, ha csinálok is valamit elég hamar elfáradom, néha émelygek főleg akkor amikor kezdek éhes lenni. Melleim is enyhén érzékenyek. Nagyjából ennyi,szóval egyelőre nincs nagy bajom,csak a hasi görcs, ami még rémiszt az egészben, hogy orvos még nem látott de beszéltem már vele, a korona vírus miatt nem mehetek 0. Uh- ra,majd csak 12 hetesen a hivatalos elsőre.2020. ápr. 18. 12:59
11/11 anonim válasza:
7 hetes kismamik! (és aki decemberre várja)
Van egy mini csoport decemberi babás,akinek van kedve csatlakozhat. :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!