Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon kellemetlen így tesin....

Nagyon kellemetlen így tesin. Mit lehet csinálni ezzel?

Figyelt kérdés

Műteni nem akarom, nem is tudnám. Fiatal vagyok még nagyon. Viszont a nagyajkaim nem érnek össze, a kisajkaim meg kilógnak, de annyira hogy tesin pl egy spárgánál vagy terpeszállásnál rettenetesen dörzsöli a bugyimat és nem tudok mit csinálni ellene, ilyenkor megigazítom, ha egyedül vagyok, de tesin így 45 percet kell kibírom..

Lehet tenni ez ellen valamit? Vagy ilyenkor mit tegyek?

2020. ápr. 16. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
tesó nincs is suli...
2020. ápr. 16. 22:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van, Most nincs,de pár hónapon belül lesz. Én pedig még suliba járok, és van még 2 évem. És így karantén alatt ha ezzel lehet valamit kezdeni most oldanám meg, nem suli időben
2020. ápr. 16. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltál már tisztasági betétet? Lehet, hogy kevésbé irritálna, mint a bugyi. Bugyiól is próbálj meg minél puhábbat választani, szerintem mást nem nagyon tehetsz.
2020. ápr. 16. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Pamut bugyi es olyan cucc, ami nem vag be?
2020. ápr. 16. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!