Mensturáció alatt ti is fel szoktatok puffadni?
Amikor megjön, nagyon fáj a hasam, és a gyomrom is tökre fel van puffadva. Tudom, lennt a petefészkemnél normális dolog, de a gyomrom sokszor ég ilyenkor, hiába eszek rendesen, érzem hogy sok a gyomorsavam, és fel is vagyok puffadva rendesen...
Nektek is szokott lenni ilyen? Ha igen, mit szoktatok ellene tenni, próbáltam a cickafarkfű teát is, de nem nagyon segített... :( És így elég rosszul tudok lenni... :S
19/l
puffadást tapasztaltam, gyomorégést nem
próbálj meg azokon a napokon (meg egyébként is) egészségesebben kajálni, más tippem nincs
Én már 1 héttel előtte fel vagyok puffadva. Olyan égő, amikor vizsga közben morog a gyomrom, ráadásul koncentrálni sem tudok miatta. Próbáltam egészségesen táplálkozni, mozogni, gyógyszert szedni, de semmi nem használ. Teljesen tönkre teszi az életem...:(
22/L
Én is mindig fel vagyok puffadva. Akárhogyan is figyelek arra, hogy ne egyek puffasztó dolgokat, mindig akkora a hasam, mint egy görögdinnye.
Gyomorégés viszont nálam sincs.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!