Előfordult már veletek, hogy átáztatok reggelre, amikor a párotokkal aludtatok?
Figyelt kérdés
Hogyan fogadta?2020. ápr. 14. 15:21
1/5 anonim válasza:
Nem fordult elő, de nem mondott volna semmit, felnőtt normális férfi.
Ha ilyen félelmed van, akkor használj éjszakai betétet, tamponnal/vattával kiegészítve, vagy inkontinencia betétet. Neked kell kitapasztalnod, hogy mi az, ami megfelelő védelmet nyújt.
2/5 anonim válasza:
Igen, előfordult. Nem csinált belőle problémát
3/5 anonim válasza:
Nekem kb tizenéves korom óta nem volt soha ilyen gondom, majd mikor a (már) férjemmel alig néhány hete voltunk együtt, reggelre nagyon durván átáztam. A férjem eléggé megbámulta, mert hirtelen azt se tudta, mi van. Kértem, hogy ne nézze már, tök kellemetlen, és igazából ennyi volt. Szerencsére mindent ki tudtunk mosni. Megkérdeztem az most a férjem, ő nem is emlékszik az esetre :)
4/5 anonim válasza:
Nem fordult még elő ilyen. Viszont az már igen, amikor fürdés előtt elmentem pisilni (fürdő a wc-vel egyben van), és miután végeztem, odaléptem a kádhoz, hogy beszállok, erre végigfolyt a vér egészen a lábam száráig. Ott állt és adta a wc-papírt (hogy le tudja törölni rólam) mondván: Hadd segítsek kicsim.
Nincs ebben semmi extra. Felnőtt férfi ebből nem csinál ügyet. A női lét természetes velejárója.
5/5 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, akkor konkrétan nem fordult elő. De tok normalisan kezeli, viccesen Bloody Mary-nek hív ilyenkor 😅 1-2. nap reggel szoktunk rajta viccelődni, hogy remeljuk, hogy nincs alattunk vérfürdő, de szerencsére nem szokott lenni. Tehát meg nem fordult elő, de akkor sem lenne semmi, ha lenne egy ilyen baleset, max a matrac miatt aggódnék, nem a párom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!