Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hüvelyen nagyon fáj, és a...

A hüvelyen nagyon fáj, és a kisajkamon van egy repedés és egy kb 2 mm-es bőrdarab lóg. Nagyon viszket és fáj is. Mikor pisilek, akk csip. És folyok is, fehéres folyadék. Miért lehet ez? 16éves vagyok

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért van,mert orvoshoz kellene menned!
2010. júl. 27. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit műveltél mnagaddal?
2010. júl. 27. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez sajnos valami fertőzésnek tűnik. Menj orvoshoz! Tiszta szívből kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhető jót!!!
2010. júl. 27. 13:25
 4/8 anonim válasza:

túl nagy valamit próbáltál magadba tuszkolni és szétrepedtél van ilyen.

Ne aggódj pár nap és összeforr begyógyul, ha tisztán tartod. De a biztonság kedvéért menj el dokihoz és mutasd meg neki. Ne szényenlősködj rengeteg lánnyal előfordul ilyen.

2010. júl. 27. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Sztem a bőrdarab azért lóg, mert a szűzhártyád nem teljesen normálisan szakadt át. Ezt egy sima korrekciós beavatkozással lecsípik. Emiatt a sérülés miatt juthatott be valami fertőzés a hüvelyedbe, ezért van a többi tünet. Szerintem. A lényeg, hogy menj el dokihoz, és ne érezd cikinek a dolgot!! Bárkivel előfordulhat hasonló. Sőt, élete során mindenkivel elő is fordul.

A lényeg, hogy az előjátékra mindig fordíts figyelmet, mert nagy valószínűséggel azért szakadt ki ilyen féloldalasan, mert túlságosan száraz voltál!

Kívánok jó egészséget Neked!

2010. júl. 27. 13:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat

feltétlenül elmegyek orvoshoz

2010. júl. 27. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi köze a szűzhártyádhoz. A folyás fertőzésre utal, a fájdalom és viszketés szintén. A repedés seb lehet, a fertőzéstől.
2010. júl. 27. 13:53
 8/8 Bocipók ***** válasza:
Szerintem is fertőzés, a gombás fertőzés viszket és ha nem fordul az ember lánya időben orvoshoz elég dúrván ki tud sebesedni, annyira, hogy a bőr felmaródjon. Menj el orvoshoz, hogy megmondja gombás vagy baktériumos fertőzéről van-e szó.
2010. júl. 29. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!