A hüvelyen nagyon fáj, és a kisajkamon van egy repedés és egy kb 2 mm-es bőrdarab lóg. Nagyon viszket és fáj is. Mikor pisilek, akk csip. És folyok is, fehéres folyadék. Miért lehet ez? 16éves vagyok
túl nagy valamit próbáltál magadba tuszkolni és szétrepedtél van ilyen.
Ne aggódj pár nap és összeforr begyógyul, ha tisztán tartod. De a biztonság kedvéért menj el dokihoz és mutasd meg neki. Ne szényenlősködj rengeteg lánnyal előfordul ilyen.
Sztem a bőrdarab azért lóg, mert a szűzhártyád nem teljesen normálisan szakadt át. Ezt egy sima korrekciós beavatkozással lecsípik. Emiatt a sérülés miatt juthatott be valami fertőzés a hüvelyedbe, ezért van a többi tünet. Szerintem. A lényeg, hogy menj el dokihoz, és ne érezd cikinek a dolgot!! Bárkivel előfordulhat hasonló. Sőt, élete során mindenkivel elő is fordul.
A lényeg, hogy az előjátékra mindig fordíts figyelmet, mert nagy valószínűséggel azért szakadt ki ilyen féloldalasan, mert túlságosan száraz voltál!
Kívánok jó egészséget Neked!
Köszönöm szépen a tanácsokat
feltétlenül elmegyek orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!