Normalis, ha negyedik napja olyan eros verzesem van, mint eddig meg soha?
Eloljaroban annyit, hogy 2019 november 30-an jott meg utoljara “rendesen”. Azota inkabb csak 6-8 napon keresztul pecsetelo verzes. Vagy volt olyan is, hogy random egy adag veres folyas, aztan pedig napokig semmi. Voltam nogyogyasznal, teljes laboron. Semmi emlitesremelto elvaltozas vagy betegseg.
Viszont most mar ez a negyedik nap, hogy pl az intimkelyhet (20ml) ket orankent kell cserelnem. Ejszaka is legalabb haromszor voltam mosdoban. Nagyon faj a hasam, csak gyogyszerrel tudom elviselni. Elso ket nap azt gondoltam jo, hat sose volt ilyen eros, de biztos az elmult idoszak miatt. De most mar 4 napja tart.
Nem normális, sőt veszélyes lehet. Nem kell megvárni míg komolyabb baj lesz menj kórházba, ha nagyon fáj akár mentőt is hívhatsz!
Én egyszer elvetéltem az volt ilyen csak ott nem hatott a gyógyszer és járni is alig tudtam... jó nyilván mástól is lehet ennyire vérezni, de az abnormális vérzés soha sem játék!Én a helyedben nagyon gyorsan bemennék a legközelebbi kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!