Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normalis, ha negyedik napja...

Normalis, ha negyedik napja olyan eros verzesem van, mint eddig meg soha?

Figyelt kérdés

Eloljaroban annyit, hogy 2019 november 30-an jott meg utoljara “rendesen”. Azota inkabb csak 6-8 napon keresztul pecsetelo verzes. Vagy volt olyan is, hogy random egy adag veres folyas, aztan pedig napokig semmi. Voltam nogyogyasznal, teljes laboron. Semmi emlitesremelto elvaltozas vagy betegseg.

Viszont most mar ez a negyedik nap, hogy pl az intimkelyhet (20ml) ket orankent kell cserelnem. Ejszaka is legalabb haromszor voltam mosdoban. Nagyon faj a hasam, csak gyogyszerrel tudom elviselni. Elso ket nap azt gondoltam jo, hat sose volt ilyen eros, de biztos az elmult idoszak miatt. De most mar 4 napja tart.

2020. ápr. 14. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem normális.
2020. ápr. 14. 09:33
 2/3 Midorillee ***** válasza:

Nem normális, sőt veszélyes lehet. Nem kell megvárni míg komolyabb baj lesz menj kórházba, ha nagyon fáj akár mentőt is hívhatsz!

Én egyszer elvetéltem az volt ilyen csak ott nem hatott a gyógyszer és járni is alig tudtam... jó nyilván mástól is lehet ennyire vérezni, de az abnormális vérzés soha sem játék!Én a helyedben nagyon gyorsan bemennék a legközelebbi kórházba.

2020. ápr. 14. 09:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem úgy gondolom erős vérzésem van,de ennyire azért nem. Szintén kelyhezem és mivel így elég jól lemérhető a mennyiség, összesen kb. 2 dl össze szokott jönni. Holott 80 ml-ig tartják normalisnak. Ebből te is ki tudsz indulni,de a leirasod alapján már boven meghaladtad. Gondolom ez azzal lehet összefüggésben,hogy nagyon megvastagodott a mehnyalkahartya. Ha mai nap végére se kezdene enyhülni, szerintem biztos megpróbálnék orvost keresni. Persze tudom,hogy most nehéz lehet bármilyen egészségügyi dolgot intézni
2020. ápr. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!