Milyen gyógyszert fog felírni az orvos rendezetlen menstruációra?
:D Semmilyen gyógyszert nem fog felírni. Tini vagy, teljesen normális, hogy rendszertelen a menstruációd.
18 éves korodig kell, hogy beálljon rendszeresre.
A "problémádon" csak mosolyogni fog a doki, ha már arra nem vetted a fáradtságot, hogy utána nézzél, hogy mikor áll be rendszeresre a menstruációd.
Tini vagy könyörgöm!! Fejlődő és éretlen szervezet.
Hát nem tudom, ha fogamzásgátlót írna fel biztos nem váltanám ki...azért mert a fogamzásgátló szedése alatt jelentkező vérzés nem rendes menstruációs vérzés, hanem úgynevezett megvonásos vérzés
Én biztos nem szeretném ilyen fiatalon ennyi hormonnal tömni magam, azért annak is vannak következményei.
Szerintem mindenképpen jelezd az orvosodnak, hogy mi a gondod csomó minden lehet, és az is lehet, hogy semmi különös nincs. A női ciklus elég bonyolult és finom rendszer nem volna szabad " csak úgy " megbojgatni.
Egyszer egy idősebb hölgy azt mondta nekem, aki egyébként Pcos es vetélt már el 3 x illetve voltak ciklusgondjai, hogy az az orvos aki fogamzásgátlót ír fel ilyen problémára ahhoz nem szabad vissza menni.
Kedves kérdező pajzsmirigy alulmúködésed nincs esetleg? Az is tud ilyesmit okozni egyszerű vérvétellel ki tud derülni, de majd a vizsgálat után kiderül.
Ne izgulj nagyon,
Jó egszséget!
Fogamzásgátlót fog szerintem írni ha muszáj.
Nekem is azt irt pedig én is 16 vagyok. 5 éve van meg és egyszer se jött meg időbe, volt olyan hogy 2 hétig menstruáltam erősen utána 4 hónapig semmi nem volt.. és ez már nem fogható arra hogy tini vagyok, rendszertelen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!