Ez lehet ovuláció vagy PMS tünet, esetleg valami más? .
PCOS-szel diagnosztizált az orvos pár hónapja, ami mivel nem okozott súlyos elváltozásokat, ezért csak D vitamint, folsavat illetve maca port szedek. Eddig sosem volt PMS-es tunetem, a menstruaciom is egy-két nap eltéréssel rendszeres volt, igaz nem volt sok és kb négy napig tartott.
A legutóbbi menzesem március 23-an volt, rosszul lettem, hánytam es eros fájdalmai voltak, akkor jobban vereztem, mint általában. A második naptól azonban szinte semmi nem volt. Ezt megelőzően március 6-9 között voltam együtt a férjemmel.
Most kb félidőben vagyok, nagyon szedulok, hányingerem van pár napja, gyenge es fáradékony vagyok, valamint érzékenyek a melleim. Azóta múlt heten is többször voltunk együtt a párommal.
Esetkeg valakinek van hasonló tapasztalata, lehetnek ezek a tunetek ovuláció/PMS tünetek, amiket eddig nem éreztem, mert a hormojnjaim nem voltak teljesen rendben vagy ez valami más lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!