Lányok, nektek a kijárási korlátozásnak van bármilyen hatással a menstruációa szokásaitokra?
Gondolok itt olyasmire, h otthoni nyugodt körülmények között mást használtok, mint általában esetleg máshogy élitek meg, mint egyébként.
Onnan jött az ötlet, h beszélgettem tegnap az egyik barátnőmmel, és mivel nekem pont megvan, ezért szóba került a dolog, és büszkén mesélte, h neki kb 20 éve most volt az első alkalom, mikor egyáltalán nem használt el egy tampont sem, csak betétet. Ő egyébként is csak napközben használt tampont, otthon, meg éjjelre betétet. Viszont most ugye max csak a boltba mehet, így arra a 20 percre nem akart tampont rakni...
Utána elkezdtem azon gondolkozni, h vajon sokan vannak így mások is ezzel, vagy pedig nem befolyásolja a szokásokat?
Nekem csak annyiban változott a dolog, h itthonra elkezdtem azokat a betéteket elhasználni, amiket kipróbálásra vettem az évek során, de annyira nem váltak be, h "éles helyzetben" használjam őket. Itthonra meg nem számít, úgyhogy kihasználom a helyzetet.
Semmibe se befolyásol 😊
Ugyanúgy betét 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!