Kb 1 apja barnas-veres folyás van a ciklusom kozepen, mitol lehet?
Figyelt kérdés
Idopontot nogyogyaszhoz csak 3 het mulva kaptam. Attol felek, hogy bajom van. A ferjemmel kb 2 hete voltunk együtt ugy, hogy nem vedekeztunk. Ekkor volt meg a menstruaciom is. Lehetseges, a terhesseg korai jele? Viszont múlt héten fogaszaton is voltam, ahol érzéstelenítés mellett huztak a fogam es 1 hetig intenzíven szedtem a fajdalomcsillapitot ra, ez is bezavarhat a női szerveknél? A hasam nem fáj, nincs mas panaszom, csak ez a sötét barna, veres, kisse mintha ragacsos folyasom lenne.2020. ápr. 9. 12:31
1/2 anonim válasza:
Hát ha 2 hete történt a dolog, akkor elképzelhető, hogy ez a fogantatásos vérzés amikor a megtermékenyített petesejt beépül a méhfalba és emiatt annak egy része leválik és ilyen alvadt, barnás formában távozik... A nem szteroidos fájdalomcsillapítók biztos, hogy nem zavarják meg a női ciklust, mivel teljesen más receptorokon hatnak a szervezeten belül. Esetleg próbálj meg felkeresni egy gyógyszerészt addig is, és ő tudna neked segíteni, abban, hogy hogy ne pánikolj be, és mit tegyél míg nem jutsz el nőgyógyászhoz. Sokat segíthet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, próbálok keresni valakit!
2020. ápr. 9. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!