Mikor fog hatnin a canesten huvelykup? (500mg) Jol tettem fel?
Sziasztok! Pentek este ego erzesre lettem figyelmes a nemiszervemnel, amire hirtelen csak azt hittem, hogy kidorzsolte az uj bugyim. (tudom hulyeseg, de csak ez jutott eszembe) Levettem a bugyim, elmentem zuhanyozni, majd bekentem magam ott lent hatha jobb lesz. Aztan hajnalba arra keltem, hogy szornyen viszket es ez masnapra sem mult el. Elkezdtem utana olvasgatni a dolognak, es elkezdtem gyanakodni a huvelygombara. Le kell szogeznem, hogy sosem volt meg ilyenem! Megneztem a tuneketek, es mind egyezik. (feher turos “folyasom” is van, de nem olyan sok, illetve egyaltalan nincs szaga) Orvoshoz csak jovoheten tudok menni, ezert vettem Canesten kombi unot. A kremmel kenegetem magam, ami egy kis ideig csip, de utana ez megszunik a viszketessel egyutt. Tegnap este feltettem a huvelykupot az aplikator segitsegevel ami viszonylag konnyen ment, csak azt nem tudom, hogy jol tettem e fel. Azt olvastam, hogy jo melyre kell felhelyezni, amit meg is probaltam. A kupot fekve tettem fel, es az aplikator vegebol olyan 1-2,5 centi latszodott csak ki de valahogy nem ereztem olyan jonak. Utana csak fekudtem, de kesobb le kellett mennem wc-re pisilni. Remelem ebbol nem lesz gond.
A kerdesem az lenne, hogy a huvelykup mikor kezd el hatni? Ma delelott is nagyon viszketett, de kenem magam a kremmel. Akkor a legrosszabb mikor allok vagy setalok. Lehetseges, hogy nem is fog hasznalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!