Felfáztam és véres a vizeletem. Ez igényel ügyeleti ellátást, vagy elég holnap háziorvoshoz fordulnom?
Ulofurdot nehogy vegyél bakker O.O hogy lehet ekkora hülyeséget ajánlani???
Igyál sokat, hnap kérj felhore antibiotikumot (ne halasztgasd mert felkuszhat az ureteren a vesekig!) továbbra is igyál sokat. Ha estére belazasodnal akkor, lázcsillapítót vegyél be (ibuprophent a mostani helyzet miatt kerüld!)
További jó tanács: szekleturites után a wc papírral ne a hüvely, húgycső felé torolj!
Másik: ne tartsd vissza a vizeletet, vizelet visszatartasa segít megtapadni a baciknak (esetek túlnyomó többségében E.Coli okozza a holyaghurutot).
Szex után normális a pisi inger, így menj el pisilni!
Mosdohasznalat előtt és után is moss kezet. (Annyi paciensunk van akikről kiderül, hogy az évek óta fennálló problémájukat a kézmosás hiánya okozza)
Próbálj meg pamut alsóneműt hordani.
Ha van még kérdés privatban írjál és segítek.
Üdv,
Egy urológiai szakasszisztens
Köszönöm a válaszokat, holnap reggel első dolgom lesz felhívni a háziorvosom, megnyugtattatok, hogy nem annyira sürgős.
Valójában próbálok mindig minden higiéniai szabályt betartani (ezeket legalábbis biztosan), de ma tényleg hiba csúszott a dologba,nem gondoltam volna, hogy egyből ilyen lesz. Még sosem volt olyan hugyuti fertőzésem, amiről tudtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!