Ha székletürítésem van, vérese pisilek közben. MI EZ?
A menstruációm ideje van, az tény, de ha nem székletürítés nyomás) akkor nincs semmi vér.. a székletem nem véres, a puncimból folyik némi vér a vizelettel .. (látom piros, enyhén véres a vizeletem a wc papíron)
nagyon MEGIJEDTEM !!
MI LEHET EZ??
Nem mindegy, hogy a vizeleted véres, vagy a hüvelyből csepeg véres váladék, ami összekeveredik a vizeletttel.
Az előbbi nem valószínű, de akkor menj a sürgősségi osztályra.
Utóbbi esetben a méhnyálkahártya már levált, és a hasprés hatására már kiszivárog valamennyi a hüvelyből.
a méhnyálkahártya már levált
Ez mitől lehetséges??
Te eloszor menstrualsz, vagy miert nem ismered a tested? A menstruacio tobb napig tart, siman pisileskor is ugy jon a ver, mintha egy helyrol jonne, pedig nem. Szeklet nyomasakor nagyobb loket is tavozik.
A menstruacional eloszor alvadtabb, aztan kozben elofordul piros ver is. Barna is. Tobb nap alatt sokminden van, ami nem aggaszto es vele jar.
“a méhnyálkahártya már levált”
Gyakorlatilag ezt hívják menstruációnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!