Fogamzásgátló miatt lehet hüvelyszárazságom?
Mire kell a vagisal?
Egyébként valószínű a fogamzásgátló miatt van, de pecsételőnél én ezt nem biztos, hogy megkockáztatnám.
A vagisan hormonmentes hüvelyhidratáló, a betegtájékoztató szerint nincs benne olyan szer, ami hatástalanítaná a fogamzásgátlómat, de meg szerettem volna kérdezni, hátha valaki tapasztalt már ilyet.
Sajnos az orvosomhoz nem tudok elmenni a helyzet miatt így teljesen tanácstalan vagyok...
Oh értem. Hát figyelj, mivel ez tabletta, szerintem simán használhatsz ilyet, nem befolyásolja a hatását egyáltalán. Engem max a pecsételő zavarna ebben az esetben, de az első levélnél még teljesen normális az ilyen. Viszont ha nem múlik, akkor lehet másik gyógyszerre kellene átváltanod
Nekem hüvelygyűrűm van, és igazából az se zárja ki sok esetben, hogy használjak valami hüvelyi készítményt. Viszont még nem fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!