Miért nincs normális vérzésem?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a harmadik napon, de olyan, mintha már az utolsó lenne. Tegnap sem volt erős a vérzés. Egyedül az első napon volt olyan, mint szokott.
Általában 2.napon a legerősebb, van hogy alvadt darabokban is jön.
Ez gond? Terhes nem lehetek, illetve, február 10- én voltam utoljára férfival, de azóta már ez a 2. alkalom, hogy megjött.
2020. márc. 30. 19:38
1/1 anonim válasza:
Nem gond, a ciklus sosem állandó, sem az hogy mikor jön meg, sem az hogy milyen erősségű. Van akiből szinte dől, máskor meg éppen csak pecsétel. Természetes az ingadozása, ettől nem kell kétsége esned, kicsit ingadozik a hormonszinted, de a jelenlegi stressz mellett kinek nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!