Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Herpeszem van. Milyen gyógymód...

Herpeszem van. Milyen gyógymóddal enyhíthetném a fájdalmam?

Figyelt kérdés
Kb egy hete herpeszem nőtt. Elmentem a nőgyógyászhoz de azt mondta erre nincs semmilyen gyógyszer sem kenőcs. Ezt meg kellene várnom míg magától elmúlik. Viszont hihetetlenül fáj! Valaki valami tippet tudna adni amivel enyhíthető ez a fájdalom?
2010. júl. 26. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:

ne haragudj,de ez a nőgyógyász hülye!!

menj el orvoshoz és irass fel Telvirant!ha szeded lehet többet elő sem jön,legalábbis nekem igy volt.megelözésképp is szedheted.

recept nélkül kaphatóak herpesz elleni szerek,azzal tudod kenni.ezt az idiótát meg feljelenteném.a másik meg az hogy ez terjed ha nem kezeled.

2010. júl. 26. 09:36
 2/7 A kérdező kommentje:
És ez a Telvirant recept nélkül kapható? Hát én is csodálkoztam ezen a nőgyógyászon,mert azé nálam elég durván kijött a herpesz és elég közel is van a végbélnyílásom fele is ... és erre csak annyit mondd hát várdd meg míg elmúlik...Na ettől padlót fogtam :O
2010. júl. 26. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Vigyázz, fertőz! A leeső pörk fertőz. Tenmagadat és másokat!
2010. júl. 26. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
receptköteles sajnos!de ezzel inkább bőr és nemibeteg gondozóba kellene menned.meg ne várj mert terjed.én ez miatt voltam kórházban,mert egy héten keresztül félrekezelt a nőgyógyász,gomba ellenes gyógyszereket irt fel,és elmentem egy másikhoz,aki mondta h ez herpesz,a Börgyógyászati klinikára feküdtem be egy hétre,mert nagyon elterjedt.minél hamarabb menj el orvoshoz,még ma,mert 40 fokos lázad lesz ha nem kezeled.
2010. júl. 26. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:

a patikában adnak rá valamit. Addig is szoríts rá jégkockát, majd utána papírtörlővel itasd fel, és kend be fogkrémmel. addig enyhít, míg a patikába jutsz.

Ne mondd el senkinek, de a legjobb a saját fülzsír különben. Pff..

méz is gyógyítja. Ne használd a törölközőt, hanem valami papírtörlőt, míg meggyógyul!

Szedj B és C vitamint, valamint Béres cseppet, az is segít. A fentiek mellett.

2010. júl. 26. 09:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy fertőző. Most megyek a gyógyszertárba venni valami vírusölő kenőcsöt ami jó rá...
2010. júl. 26. 09:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked ezt a sok tanácsot. Igazán kedves vagy. Amúgy ezt a gyógyszert nekem a háziorvos is felírhatja? Mert a nőgyógyász elég messze van tőlem és nem akarok megint annyit várni mint amikor elmentem és közölte velem hogy nincs gyógymód-FÖLÖSLEGESEN MENTEM EL-

És mégegyszer köszi szépen :)

2010. júl. 26. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!