Herpeszem van. Milyen gyógymóddal enyhíthetném a fájdalmam?
ne haragudj,de ez a nőgyógyász hülye!!
menj el orvoshoz és irass fel Telvirant!ha szeded lehet többet elő sem jön,legalábbis nekem igy volt.megelözésképp is szedheted.
recept nélkül kaphatóak herpesz elleni szerek,azzal tudod kenni.ezt az idiótát meg feljelenteném.a másik meg az hogy ez terjed ha nem kezeled.
a patikában adnak rá valamit. Addig is szoríts rá jégkockát, majd utána papírtörlővel itasd fel, és kend be fogkrémmel. addig enyhít, míg a patikába jutsz.
Ne mondd el senkinek, de a legjobb a saját fülzsír különben. Pff..
méz is gyógyítja. Ne használd a törölközőt, hanem valami papírtörlőt, míg meggyógyul!
Szedj B és C vitamint, valamint Béres cseppet, az is segít. A fentiek mellett.
Köszönöm neked ezt a sok tanácsot. Igazán kedves vagy. Amúgy ezt a gyógyszert nekem a háziorvos is felírhatja? Mert a nőgyógyász elég messze van tőlem és nem akarok megint annyit várni mint amikor elmentem és közölte velem hogy nincs gyógymód-FÖLÖSLEGESEN MENTEM EL-
És mégegyszer köszi szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!