Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhat? Együttlét után...

Mitől fájhat? Együttlét után fáj a hüvelyem de csak a széle azaz a pereme fájó csípő érzést érzek, ez egy 10 percig fáj kb?

Figyelt kérdés
Megyek orvoshoz, de pont most van szabin, így még visszajön megszeretném tudni mi lehet
2010. júl. 26. 08:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Az együttlét alatt valószínűleg túl száraz a hüvelyed és kidörzsölitek. Ha ez állandóan gondot okoz, tényleg menj el orvoshoz. Síkosító megoldás rá, de ha eddig nem volt ilyen problémád, akkor vmi gond lehet a dolog mögött.
2010. júl. 26. 08:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálam is előfordul ha nagyon száraz vagyok, de régen mikor még gumit használtunk a párommal akkor szinte rendszeresen, a síkosító ellenére is. Vannak akik érzékenyebbek a gumira.
2010. júl. 26. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem gyulladás vagy fertőzés. Doki segíthet.
2010. júl. 26. 09:05
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem mostanában fordul elő, eddig nem volt gond, a párom a múltkor véletlenül megkarmolta a hüvelyfalát, arra is gondoltunk hogy attól van, de előtte is előfordult már
2010. júl. 26. 11:00
 5/5 A kérdező kommentje:
fog.gátlót szedek 3 hónapja
2010. júl. 26. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!