Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A ciklusom 2 menstruáció között van, és a tegnapi nap folyamán enyhe rózsaszínes váladékot tapasztaltam (hozzá teszem eddig ilyen sose volt velem, hogy menstruációmon kívül rózsaszínes vagy barnás váladékom lett volna) és már már kicsit barnás lett, kis mennyiségben, de ahhoz pont elég, hogy megijedjek. 20 éves vagyok és hát a legnagyobb rémálmom a teherbeesés tudata a párommal nagyon odafigyelve is védekezünk, tehát igazából elképzelhetetlen az, hogy terhes legyek mégis ettől félek. Valaki tudna tanácsot adni? Valakivel történt már hasonló?2020. márc. 24. 11:45
1/2 anonim válasza:
Ha ennyire félsz a terhességtől, akkor csak annyit kell tenned, hogy ilyenkor még óvatosabbak vagytok, mert éppen peteérésed van, mint előttem írták.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, tehát akkor ti nem aggódnátok a helyemben a mostani váladékozás miatt?
2020. márc. 24. 12:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!