Ezzel el lehet most menni ügyeletre?
Figyelt kérdés
Ma jött meg a menstuaciom. Elég rossz a kozerzetem, gorcsol a hasam, az algoflex m nem használ. Pár éve már volt ilyen, akkor az ügyeleten kaptam egy injekciót. Most ez a vírus helyzet ellenére el lehet menni így ügyeletre?2020. márc. 23. 22:59
11/17 A kérdező kommentje:
Nekem ezek ilyenkor nem használnak, ha nem használ a gyógyszer, akkor sajnos semmi más. Hányás, ajulas meg amit el lehet képzelni. Évente max egyszer van ilyen, de ilyenkor mindig orvos kell.
2020. márc. 24. 11:17
12/17 anonim válasza:
Ugyan már. Azért az algoflex nem olyan erős, pláne, ha nem is fortet vettél be. Keress egy cataflamot, apranaxot vagy algopyrin, az esetleg használ is valamit. Ez nem ügyeletre való.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem ehetek erősebbet mert nem bírja a gyomrom :(
2020. márc. 24. 13:42
14/17 anonim válasza:
Na, elmúlt?
Én algoflexet és nospat veszek be egyszerre. De még akkor, amikor csak éppen kezd fájni. Akkor hat.
15/17 anonim válasza:
Ne hisztit már b. Ha nem bírja a gyomrod, vegyél. Mellé renniet vagy valami savlekotot oszt jó napot. Nem te vagy az egyetlen nő aki görcsöl mikor menstrual, megsincs tele velük az ügyelet.
16/17 A kérdező kommentje:
Sok gyógyszert szedek a gyomrom miatt és nem vehetek be mellé akármit
2020. márc. 24. 16:55
17/17 A kérdező kommentje:
Nyilván nincs tele velük az ügyelet. Nálam is csak ritkán fordul elő ilyen.
2020. márc. 24. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!