Nektek segített zsíros bőrön és hajon a fogamzásgátló?
Nekem alapvetően zsíros, aknés az arcbőröm, azon nagyon sokat segített, de nem 2 hétben kell gondolkozni. Nekem speciel 3 hónap után kezdődött a változás és 6 hét volt mire egész szépen helyre jött az arcbőröm, illetve a vállamról is eltűntek a pattanások. (viszont a testem többi részén nagyon száraz a bőröm, azt nem szárítja tovább, csak egy kicsit selymesebb lesz)
Nagyon sok mindent megfigyeltem magamon, próbáltam minden változást észlelni miután elkezdtem szedni a gyógyszert, de a hajam zsírosodásán nem vettem észre változást.
Nagyon sokat, rendkívül problémás volt a borom és amióta szedem minimális a borhibam kivéve mielőtt megjön..
Igaz én dienillet szedek
A hajamon nem vettem észre változást
Nem, inkább pont elotte heten a gyógyszer szedés utolsó hetében jelentkezik pár db. De akkor sem annyi mint ha nem szednem egyatalan.
Mivel a szünet hetében jön meg ugye és ez okozza elotte heten.
Rendben köszi szépen!
Nagyon várom már, hogy nálam is látványos legyen (remélem az lesz), mert már nem vagyok tini és jó lenne nyárra szép bőr...
Én sem vagyok tini de sajnos az arcborommek erről elfelejtettek szólni ::
Remelem neked is sikerül, ☺️☺️ Nyáron én amúgy sem szeretek sminkelni és mivel leginkább az arcborom miatt szoktam most már nem is indokolt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!