Normális ez még a sokadik alkalommal is?
Tegnap előtt vesztettem el a barátommal a szüzességem, azóta többször is szeretkeztünk, egy nap többször is. De még ma, a sokadik alkalommal is nehézkes volt a behatolás, az elején mindig percekig kínlódunk, mire teljesen be tudja tenni a péniszét, olyan, mintha a vaginám fala teljesen összetapadna, amikor egy ideje nem szeretkezünk és minden egyes alkalommal újra és újra "szét kéne szedni". Nem azzal van a gond, hogy nem vagyok elég nedves, már csak abból is tudom, hogy próbáltuk síkosítóval is, de akkor se ment. Illetve a másik aggasztó dolog, hogy a barátomnak nincs túl nagy pénisze, mi több, valamivel kisebb is az átlagnál (kb. 12-13 cm), mégis amikor teljesen behelyezi, kicsit fájdalmas, olyan érzés, mintha bökdösné a méhszájamat.
Lehetséges, hogy ennyire "rövid" a vaiginám? Illetve mi okozhatja azt, hogy az elején hosszú prcekig csak nagyon lassan, 1-2 cm-enként haladva tudja behelyezni a nemi szervét? Ezek idővel elmúlnak, vagy orvoshoz kéne fordulnom miattuk?
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!