Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati kisműtétért...

Nőgyógyászati kisműtétért mennyi hálapénzt illik adni?

Figyelt kérdés
Vetélésem volt, de szükség van a műtéti befejezésre. Magán doki, évek óta hozzá járok a magánrendelőjébe, nála szültem pár éve. A műtét állami kórházban lesz Budapesten, a doki munkaidejében. Ilyen esetben mennyi hálapénzt illik adni? Illetve elvárják-e egyáltalán, hogy adjak?
2010. júl. 24. 23:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát vegyél neki piát és köszönd meg, én is azt csináltam. Kap fizetést, minek adnál neki pénzt.
2010. júl. 25. 00:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kap ő elég fizetést,nehogy már még te is fizess neki azért mert a munkáját elvégzi.
2010. júl. 25. 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Jó, hogy nem kezded el fizetni a lakáshitelét helyette...

Ha magánban mész hozzá, akkor ennek nyilván van díja. Ha állami kórházban véletlenül éppen ő lesz az ügyeletes, akkor minek fizetnél? Azért kapja a fizetését, hogy elvégezze a munkáját.

2010. júl. 25. 00:29
 4/8 anonim ***** válasza:
ha magándoki akkor meg még olyan is előfordul hogy a végső díjba beleszámolja azt a kis pluszpénzt is..
2010. júl. 25. 00:37
 5/8 anonim válasza:

"Ha állami kórházban véletlenül éppen ő lesz az ügyeletes, akkor minek fizetnél? "

Megnyugodhatsz, nem véletlenül lesz pont ő bent akkor. A szülésedért mennyit fizettél anno? Én úgy tudom, az olyan 150 körül van, szerintem egy 20-25 erre is befigyelhet. :S

Persze szivem szerint én sem adnék, mert erkülcstelen, hogy a kórház költségén fizetésért megcsinálja a magánbetegei ellátását is, de ha azt szeretnéd, hogy a következő babádnál is jófej legyen, adj neki pénzt. (egy ismerősöm most szült, 3 napig kínozták, csak azért mert a dokikja éppen nyaralt)

2010. júl. 25. 01:02
 6/8 anonim ***** válasza:
szülésért is fizetni kell?
2010. júl. 25. 02:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem ilyen műtétre,de az enyém is kisműtét volt, egy 10-est adtam .
2010. júl. 25. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 20 ezret adtam magánorvosnak állami kórházban, teljesen feleslegesen..
2010. júl. 25. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!