11napig nem vettem be a fogamzásgátló tablettámat, mi lehet a követekezménye?
Omisson Fogamzásgátló tablettát szedek 21 aktív és hét placebó tabletta található Benne. A hét placebo után egy hétig nem szedtem be fogamzásgátló tablettát, mert nem tudtam magamnak feliratni. Hétfői nappal kellett volna elkezdenem szedni a tablettákat de mivel csak péntekre jutottam hozzájuk ezért nem “hétfői nappal” kezdtem el szedni, hanem péntekivel, tehát a levél első négy napját kihagytam és az ötödikkel keztem el a szedést. Gyakorlatilag 11 nap fogamzásgátló mentes nap után nem a levél első tablettaájával kezdtem el újra szedni a gyógyszert, hanem az ötödikkel. Az arcomon már látom hogy elkezdett kiütésesedni pattanásosodni, vajon ez csak rosszabb lesz vagy idővel beáll a rendes ritmusba? Nagyon felborítottam a hormonháztartásomat? Nagyon nagy hülyeséget csináltam? Az arcom nem fog visszaváltozni idővel, ha továbbra is így szedem a tablettákat?
Válaszokat nagyon nagyon köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!