Járhatok úszni? Járhatok úgy usziba "azokon a napokon" (soha nem erős) ha tampont használok? A tampon madzagja nem szívja fel a vizet?
Figyelt kérdés
Nem tudom, h jó helyre tettem-e fel a kérdést...2008. nov. 20. 21:44
1/4 anonim válasza:
Inkább ne mert sokkal könnyeben szedsz össze fertőzéseket.
2/4 anonim válasza:
jaj már!
A nyilvános wc-ről is összeszedheted a fertőzéseket.
A tampon madzagja lehet, h vizes lesz, de maga a tampon nem. Nyugodtan mehetsz úszni ilyenkor is, legfeljebb, h elkerüld a fránya fertőzéseket, kicsit jobban figyelj a higiéniára (tiszta papucs, törülköző, és úszás után tusfürdős mosdás!)
4 éve járok úgy úszni, h teljesen mindegy volt, h megvan-e vagy sem, és még élek...
3/4 anonim válasza:
Szia! Ha nem megfelelő méretű tampont használsz, hanem kisebbet, akkor a tampont is vizes lehet.
Üdv.
4/4 anonim válasza:
én versenyszerűen úszok. Heti 10 edzésem van, és másfél éve van meg. De ebböl még soha nemvolt semmi problémám. Nyugisan mehetsz usziba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!