Ez felfázás vagy petefészekgyulladás?
Kb egy hete vizes nadrágba koriztam(ugy kb 3orát) vagyis addig amég megnem száradt.. És még utána is soká értem haza. Nem gondoltam arra h ebből baj lehet, hisz már sokszor volt ilyen..és akor semmi baj nem olt belőle.
Viszont most ugy néz ki h lett. Mert azota fáj a hasam..görcsöl,szúr, és néha szinte sírni tudnék a fájdalomtol. Voltam vérvételen, és abbol az lett megállapítva, h gyulladás van a szervezetembe, meg h vérszegény vagyok. Vizelet vizsgálaton nem voltam, mert épp meg van..pont kori előtt 1nappal jött meg..most ugy nézett ki h elmúlt, töb bmint 24oráig smi, és ma egyszer cska nagyon hirtelen átáztam..még sose jártam így.
Ahogy elmúlik a mensim és elteli k 5nap(mert csak utána lehet vizsgálni) egyből elmegyek, de addig is vki tudna vmit segíteni? V legalább annyit mondani h ez mi lehet..így tapasztalat szerint a leírtak alapján..
Jah meg még az h ilyenkor szabad sportolni(akár szúlyzó, felűlés v futás) v ilyenkor kíméljem magam?
Köszii h ilyen gyorsan válaszoltál..am sajnos muszály sulib amenjek..mert már annyit hiányoztam az elmúlt 2 hoba h ha még 1hetet kihagyok megbukok..mert már 2honapja hol hányok hol lázas vok, mikor melyik..most meg lett ez alegrosszabb..így is amikor megjön mindig iszonyatosan görcsölök, arra is 5gyógyszert veszek be h elmúljon, és most azon tul voltam pénteken..erre jöt ez..
Igen orvoshoz amilyen hamar csak lehet elmegyek, csak múljon el a mensim. És köszi mégegyszer h válaszoltál:)
Első válaszoló vagyok. Az hogy 5 fajta gyógyszert szedsz a mensis görcsödre egyáltalán nem jó. Megfogja szokni a szervezeted a gyógyszereket, utánna már nem lesz hatékony és erősebb gyógyszerek kellenek és így tovább egészen addig amig halálra nem gyógyszerezed magad. Csak ha fontos akkor szedj be gyógyszert!!
Inkább igyál gyógyteákat a görcsök ellen, de a leghatásosabb (tudom hogy iszonyatosan tud fájni) de ilyenkor sportolj. Fuss egy kevéskét. Minél többet sportolsz a mensis időszakodban annál kevesebb ideig fog görcsölni. A lényeg hogy ne megerőltető feladatokat csinálj. pl: fekvőtámasz, felülés stb..
Hát sportolni mindig szoktam, függetlenül a mensitől, viszont a nőgyogyász azt mondta h még a görcsök elején vegyem be..nem tom h neked h szokott fájni..de nekem soszor volt h összeestem.. Am a gyogyteákat meg mindig iszom:) Én v vizet iszok v üres gyogyteát. Most végre talán elmúlt a mensim mára..8nap után..és akkor rá 5napra mehetek a vizelet vizsgálatra, már alig várom.
És köszi h így foglalkozol a kérdésemmel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!