Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez felfázás vagy petefészekgyu...

Ez felfázás vagy petefészekgyulladás?

Figyelt kérdés

Kb egy hete vizes nadrágba koriztam(ugy kb 3orát) vagyis addig amég megnem száradt.. És még utána is soká értem haza. Nem gondoltam arra h ebből baj lehet, hisz már sokszor volt ilyen..és akor semmi baj nem olt belőle.

Viszont most ugy néz ki h lett. Mert azota fáj a hasam..görcsöl,szúr, és néha szinte sírni tudnék a fájdalomtol. Voltam vérvételen, és abbol az lett megállapítva, h gyulladás van a szervezetembe, meg h vérszegény vagyok. Vizelet vizsgálaton nem voltam, mert épp meg van..pont kori előtt 1nappal jött meg..most ugy nézett ki h elmúlt, töb bmint 24oráig smi, és ma egyszer cska nagyon hirtelen átáztam..még sose jártam így.

Ahogy elmúlik a mensim és elteli k 5nap(mert csak utána lehet vizsgálni) egyből elmegyek, de addig is vki tudna vmit segíteni? V legalább annyit mondani h ez mi lehet..így tapasztalat szerint a leírtak alapján..

Jah meg még az h ilyenkor szabad sportolni(akár szúlyzó, felűlés v futás) v ilyenkor kíméljem magam?

2008. nov. 20. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne ha kímélnéd magad mindenféle sporttol. Nem tudom a kettő betegség közül melyik lehet, de én a petefészek gyulladásra voksolok. Amúgy akármilyen gyulladás is van a testedben, tilos bármilyen munkát is végezni, mert kikell feküdni. Főleg ezt a két fajtát. Vigyázz magadra legközelebb, és mihamarabb menj el orvoshoz és ne is menj suliba/melóba jó pár napig...
2008. nov. 20. 21:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszii h ilyen gyorsan válaszoltál..am sajnos muszály sulib amenjek..mert már annyit hiányoztam az elmúlt 2 hoba h ha még 1hetet kihagyok megbukok..mert már 2honapja hol hányok hol lázas vok, mikor melyik..most meg lett ez alegrosszabb..így is amikor megjön mindig iszonyatosan görcsölök, arra is 5gyógyszert veszek be h elmúljon, és most azon tul voltam pénteken..erre jöt ez..

Igen orvoshoz amilyen hamar csak lehet elmegyek, csak múljon el a mensim. És köszi mégegyszer h válaszoltál:)

2008. nov. 20. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan menj el vizelet vizsgalatra,onnan kiderul minden,de jo lenne egy teljes kivizsgalas.Egeszseget kivanok!!!
2008. nov. 20. 21:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2008. nov. 20. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok. Az hogy 5 fajta gyógyszert szedsz a mensis görcsödre egyáltalán nem jó. Megfogja szokni a szervezeted a gyógyszereket, utánna már nem lesz hatékony és erősebb gyógyszerek kellenek és így tovább egészen addig amig halálra nem gyógyszerezed magad. Csak ha fontos akkor szedj be gyógyszert!!

Inkább igyál gyógyteákat a görcsök ellen, de a leghatásosabb (tudom hogy iszonyatosan tud fájni) de ilyenkor sportolj. Fuss egy kevéskét. Minél többet sportolsz a mensis időszakodban annál kevesebb ideig fog görcsölni. A lényeg hogy ne megerőltető feladatokat csinálj. pl: fekvőtámasz, felülés stb..

2008. nov. 21. 15:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát sportolni mindig szoktam, függetlenül a mensitől, viszont a nőgyogyász azt mondta h még a görcsök elején vegyem be..nem tom h neked h szokott fájni..de nekem soszor volt h összeestem.. Am a gyogyteákat meg mindig iszom:) Én v vizet iszok v üres gyogyteát. Most végre talán elmúlt a mensim mára..8nap után..és akkor rá 5napra mehetek a vizelet vizsgálatra, már alig várom.

És köszi h így foglalkozol a kérdésemmel:)

2008. nov. 21. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nincs mit :) Komoly dolgok ezek a betegségek és a mensit is teljesen komolyan veszem, ezért éreztem szükségét h megpróbáljak segíteni :)
2008. nov. 21. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!