Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A kapszuláktól nem lehet bajom?

A kapszuláktól nem lehet bajom?

Figyelt kérdés
Sumamedxd
2020. febr. 28. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Orvos írta fel?
2020. febr. 28. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:

nem találok ilyet, ami xd-re végződik, csak simát.

Lehet amúgy, leggyakrabban hasmenés. Attól.

Ez amúgy nem kapszulák, hanem konkrétan antibiotikum. Kapszula az lehet vitamin is...

2020. febr. 28. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Bármitől lehet baja annak,aki mondjuk érzékeny az adott gyógyszerre. Az antibiotikumokra pedig általánosságban az a jellemző,hogy felborítják mind a normális bél-, mind a hüvelyflórát. Ezért mellett tanácsos probiotikumot szedni, illetve hüvelyflóra helyreállító kezelést alkalmazni. (Az utóbbira a probiotikum nem jó. Az kifejezetten a belekben hat.)
2020. febr. 28. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez az egyik legjobb antibiotikum allergiásoknak. Nem lehet tőle bajod. Én ezt szoktam kapni, ha lázas beteg vagyok, mert allergiás vagyok sok antibiotikumra. Szedjél probiotikumot, de ne egy időben az antibiotikummal.
2020. febr. 28. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!