Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem lehetséges rák szűrés...

Nem lehetséges rák szűrés folyás miatt?

Figyelt kérdés

Már a múlt hónapban is szerettem volna, de akkor sok volt a folyásom. Akkor az orvos írt fel 6 db kúpot.

Most ismét elmentem, minimális folyásom van. Azt mondta ismét, hogy így nem tudja megcsinalni a rák szűrést és ismét felirta ugyanazt a 6 db kúpot.

Azt mondta a kúra után jelentkezzek ismét.

De pár nap múlva meg jön, várjam meg míg elmúlt, utána jöhet a kúp. Az utolsó kúp után hány napot kell még várni?

2020. febr. 25. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A rák szűrést semmiben nem akadályozza a fertőzés, csak a menstruáció, mert a vér elszínezi a kenetet.
2020. febr. 25. 13:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor keressek másik orvost?
2020. febr. 25. 13:56
 3/10 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondta, hogy nem tudja még csinálni?
2020. febr. 25. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valami olyan bajod van, ami miatt ismételni kellene a rákszűrést. (Bár nem értem, hogy kenet nélkül ezt honnan tudná megállapítani.)
2020. febr. 25. 14:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Gyno pevaryl hüvely kúpot írt fel a múlt hónapban is 6 db-os és most is. Kenet vétel nem volt.
2020. febr. 25. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezek szerint hüvelygombád van. A partnerednek is írt fel gyógyszert? A kezelés után érdemes lenne hüvelyflóra helyreállítót is használni, és utána visszamenni.
2020. febr. 25. 14:47
 7/10 A kérdező kommentje:
A páromnak nem írt fel semmit. Óvszert használunk.
2020. febr. 25. 15:28
 8/10 anonim ***** válasza:

A gyulladás befolyásolja a rákszűrés eredményét, tévesen magasabb P értéket adhat.

Párod is kenegesse Canesten krémmel, az óvszer sem véd 100%-osan gomba ellen.

2020. febr. 25. 20:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
2020. febr. 26. 08:28
 10/10 anonim ***** válasza:
A fertőzések befolyásoljak a rákszűrést. Nekem baktériumom van most, ezért a rákszűrés ismeretlen eredetű laphámelváltozást jelzett. Azt nem tudom,hogy a gomba is ilyen-e, de lehet. A dokim szerint kb 100%,hogy a baktérium miatt. Nekem is kúp után kell visszamennem 1 hónap múlva. Valószínűleg neked is meg akarja várni, míg meggyógyulsz.
2020. febr. 26. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!