Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mensi + fürdés? Hányszor...

Mensi + fürdés? Hányszor cseréljem?

Figyelt kérdés

Már a 8.napon járok,nagyon gyenge a vérzésem,de holnap megyünk strandra,szeretnék fürdeni tamponnal,kb 4 órát leszünk ott,hányszor kell cserélnem a fertőzésveszély miatt?

15L

köszike :)

2010. júl. 23. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet holnapra el is múlik. hány napig szokott meglenni? én ahányszor kijöttem a vízből cseréltem
2010. júl. 23. 22:20
 2/7 A kérdező kommentje:

hát 9-10 napig bár sztm hnap még lesz egy kicsi. de ha benn vagyok a medencében 2 órát egyhuzamban akkor úgy is jó?

vagy az nagyon gáz ha nem is cserélek? :S

2010. júl. 23. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem azért, de 10 napos vérzés abszolút nem normális! Lehet azért ilyen hosszú, emrt fiatal vagy, de ehet érdemes lenne 1 dokit meglátogatni.. mióta van meg? (hány éves korod óta?) mindig időre megjön? mindig ilyn hosszu? bocsi az offért.. 4 óra.. háát mikor odaértek(v még otthon) 2 óra mulva, majd amikor indultok haza.:)
2010. júl. 23. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:

ha ilyen minimális, akkor talán elég kétszer cserélni. de nem irigyellek ezért a 9-10 napért. :S és még azt hittem, nekem sok az a 6-7.

16/L

2010. júl. 23. 22:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen,még csak 2 éve van meg,szóval még nem állt be teljesen,nem is pontos még,de amugy megsem érzem hogy megvan,eddig még soha egyszer se fájt alatta semmim.5-6 napig van meg normálisan utána napokig csak pár csepp. :S
2010. júl. 23. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
2 óránál tovább ne legyél a vízben! Ahogy kijöttél cserélj tampont! Legyen nálad intim törlőkendő és miután kivetted, eltakarítottad a használt tamponodat töröld jó alaposan át a kezed és így tedd fel az újat. Ha van Canesten krémed, ajánlom, hogy azzal helyezd fel, könnyebben csúszik is, és persze ami a legfontosabb kisebb a fertőzésveszély. 16L én így szoktam
2010. júl. 24. 14:40
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi bár mostmár mindegy,mert nem mentünk,de szombatra el is múlt :D
2010. júl. 25. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!