Menstruáció alatt is viseltek fehér/világos nadrágot, vagy inkább sötetebbet?
attól függ hogy mennyire van meg
én sötétben szoktam,járkálni
Én sötétet és pirosat szoktam hordani, nadrágot és szoknyát vegyesen.
23/L
Jujj, egyetlen alkalom volt, mikor a menstruációm alatt fehér nadrágot viseltem, természetesen össze is véreztem és egy szörnyen ciki helyzetbe hoztam magam, de hát jó tapasztalatot adott és így utólag visszagondolva kicsit vicces is.
Na, szóval, most már 2 éve történt az eset, egy bulira voltam hivatalos, amit már nagyon-nagyon vártam és 2 héttel előtte eltereztem, hogy mit fogok felvenni. Akkor még nem szedtem a tabit, egyáltalán nem volt kiszámítható a vérzésem, így hát pont úgy alakult, hogy a buli előtt EGY NAPPAL jött meg és szörnyen csalódott voltam. Ennek ellenére ragaszkodtam az előre kiválasztott ruhákhoz, mégpedig a fehér farmerhez és eldöntöttem, hogy márpedig akkor is ezt fogom felvenni és jól fogom érezni magam, nem hagyom, hogy a vérzés elrontsa a bulit. Tehát így is volt, a fehér farmerben mentem el, de szörnyen para volt, mert bármikor felálltam és kicsit odaizzat a fenekem a székhez, mindig azt hittem, hogy máris átvéreztem. Már rendesen benne voltunk az éjszakában, mikor kimentem a mosdóba tampont cserélni és nem fogom részletezni a dolgot, de nem voltam elég figyelmes, és az egész nacim tiszta vér lett. Szerencsére volt nálam egy pulcsi, amit a derekamra tudtam kötni és a dolog kimenetele az lett, hogy rohanhattam haza és egy másik, fekete színű farmerben mentem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!