Hogy történik a spirál felhelyezése?
Figyelt kérdés
Mennyire fáj? Mennyi idő alatt van meg?2020. febr. 18. 19:02
1/4 anonim válasza:
Én kaptam előtte gyógyszert, amit aznap reggel fel kellett helyeznem a hüvelybe. Negyedórával előtte megitattak velem valami fájdalomcsillapítót. Már a széken adtak érzéstelenítőt a méhszájba, arra már nem emlékszem, szóval biztos nem fájt nagyon. Aztán kitágították a méhszájat, arra sem emlékszem, hogy fájt volna. Aztán bedugtak valami botot a méhbe, az egy fél másodpercre rettenetesen fájt, de mire észrevettem el is múlt. Utána felhelyezték a spirált, az is ugyanúgy nagyon fájt egy pillanatra. Szerintem összességében nem volt vészes, mert az erős fájdalom mindkétszer csak egy pillanatig tartott, gyorsan túl van rajta az ember.
Kb. tíz perc lehetett?
2/4 anonim válasza:
Eléggé fájdalmas, és utána lehetnek erős görcsök pár órát.
3/4 anonim válasza:
Nekem 2szer raktak fel spirált. Egyáltalán nem fájt, egy picit volt kellemetlen, amíg átvezette a méhnyakon a spirált. Pár perc volt az egész. Nem kaptam se fájdalomcsillapítót, se semmit, de nem is kellett volna. Alig rosszabb mint egy rákszűrés.a
4/4 anonim válasza:
Nekem nagyon fajt, alig akart felmenni spiral, meg nem szultem, de megerte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!