Egészségügyi küret hogy zajlik?
Akiknek volt már benne része (sajnos), kérem írják le, mi és hogyan történik. Altatásban végzik?
Csupán kíváncsiság.
Köszönöm szépen!
Nekem tegnap végezték, és altatásban, (más indok miatt is, de így lesz neked is) aznap reggel befekudtem, 7orara kellett menni éhgyomorra, 9óra korul behelyezik a tágítót a hüvelyedbe, onnan 4óra, (nekem kevesebb volt) utana lekellett setalnom a műtéti teruletre/szobába, ott szólítanak a neveden, bemész kikérdezik, hany kilo vagy, hany eves, gyógyszerbetegseg van e, stb... beszeltek egy par szot az altato orvossal (ugyanezt kerdezi) utana fel fekszel a székbe felteszed a lábad.. meg mérik a vérnyomásod, szokásos dolgok. Aztán ahogy van a kannül a kezedbe, abba belenyomják az altatót, amire még emlékszek, rám raktak egy maszkot, és utána már alszol is :)
Műtét után, meg fájdogál a hasad alja, erősebb mint a mensi:( de kibírható..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!