Hogyan lehet elkerülni a nőgyógyászt?
Lányok!
16 éves lány vagyok, már voltam nőgyógyásznál, először kb 14 évesen, amikor először megjött... Azóta csak "ellenőrzésekre".
Bennem nagyon nagy szomorúságot hagy, mert idegen FÉRFI nyúlkált odalent, félig átszakadt a szűzhártyám, amikor az ultrahangot dugta fel. (Miattam történt, mert összerándultam).
Pedig megfogadtam, hogy majd az első pasim fog ELSŐNEK odanyúlni, mint idegen!
természetesen masztiztam már, rengetegszer, ami természetes, de az, hogy egy idegen, ráadásul férfi hozzám ér, vagy csak megnézi.. Na neem.
Rettenetesen szomorú vagyok! Nem lehetne ezentúl ekerülni? Vagy ha most fiatalabb lennék, akkor hogyan lehetne kikerülni?
Tudom, tudom 30 éves koromig még hetente fog bennem turkálni egy idegen, de akkor is! az első az első.. Még az érintés is... Sőt. A látvány is..
És "maradandó" """sérülést""" szenvedtem vele, látszik is, hogy a csiklóm azóta amióta megnyomta kijjebb áll kicsit és a szűzhártya "féloldalas"
Mit fogok mondani a szerelmemnek? Megígértem neki, hogy Ő lesz a legeslegelső, aki látni fogja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!