Meriofert injekciót kell beadnom magamnak (ma reggel kezdtem), de eddig csak egyet tudtam normálisan felszívni az üvegcséből. Valaki járt már így?
Figyelt kérdés
Köszi2020. febr. 15. 19:52
1/3 anonim válasza:
Az elején nagyon nehéz, de bele lehet jönni.
A vastagabb tűvel szívod fel? Nekem úgy ment, hogy amikor beleszúrtam az üvegcsébe, akkor a tű hegyével egész közel maradtam a kupakhoz. Ugye ilyenkor fejjel lefelé van az üvegcse. És nagyon lassan úgy szívtam fel, hogy a levegőből már ne szívjak. Ha ment is bele légbuborék, akkor a tűvel felfelé tartottam, megkocogtattam, hogy a bubi felmenjen a kijárathoz és azt óvatosan kinyomtam. Utána cseréltem a vékony tűre, abból is óvatosan kinyomtam egy cseppet és utána már lehetett is szúrni.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,a zöld vastag tűvel szìvom fel. Neked is volt az elején,hogy nem tudtad mind felszìvni? Köszi a választ!
2020. febr. 16. 08:05
3/3 A kérdező kommentje:
Most már sikerült! 😊
2020. febr. 18. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!