Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megvastagodott méhnyálkahártya...

Megvastagodott méhnyálkahártya. Méhtestrák?

Figyelt kérdés
Egy hónapja tartó vizelési panaszokkal fordultam nőgyógyászhoz, ahol 20mm-es!!megvastagodott méhnyálkahártyát állapított meg. Azt mondta várjunk a következő menszeszig, de ettől függetlenül jövő héten másik orvoshoz megyek. Egy hónapot nem tudok várni ezzel. Szinte biztos, hogy méhtestrák, ennyire vastag méhnyálkahártyát más nem okoz. Nagyon félek és rettegek, de remélem időben észreveszik és nem lesz gond.. 40 éves sem vagyok, a ciklusom rendszeres, nincs köztes vérzésem, nem fájdalmas a menstruáció sem. Egyedül az állandó pisilés és mostanra már a hasi és deréktáji panasz ami miatt nőgyógyászhoz fordultam. Talán még nem későn...
2020. febr. 13. 18:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor se könyveld el magadban azt hogy rákos vagy!
2020. febr. 14. 10:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, de sajnos azok alapján amit olvastam más oka nem lehet a megvastagodásnak. Rengeteg oldalt elolvastam és mindenhol ezt látom. Évente rákszűrésen veszek részt, sosem volt gond a menstruációmmal, nem késett, nem fájdalmas (minimális derékfájás az erősebb napon).
2020. febr. 14. 10:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezért kéne nem az internetről diagnosztizálni magad, hanem az orvossal egyeztetve megfelelő vizsgálatokat elvégezni.

Ha köhintesz kettőt, a neten akkor is megtalálod, hogy rákos vagy és jövő héten meghalsz...

2020. febr. 14. 10:31
 14/20 A kérdező kommentje:
Tényleg nem diagnosztizálom magam! Csupán véleményeket és hasonló cipőben járt/járó nők hozzászólásait, történeteit olvastam, illetve magát az okokat, ami ezt okozhatja. Sajnos ilyen vastagságúnál, ami már kórosnak számít, mindenkinél küretet végeztek és sajnos rák lett a diagnózis. Ultrahanggal egészen jól felismerhető ez fajta daganat. Azt hittem lesz itt olyan, akinek hasonló panasza volt és esetleg mégsem a legrosszabb lett a vége.
2020. febr. 14. 10:47
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem is volt vastagodas ..ennyi más tünet nem ..mensimmel is volt mellette gond az igaz és nem rák volt! A neten ne olvass , se történetét se semmit.
2020. febr. 14. 12:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Sajnos nekem mèhtestràkom volt,40èvesen 5ève.20-25mm volt a nyhártya vastagsàga.Viszont ez elhúzódó vèrzèssel jár.Ne ijedj meg,mert lehet hormonális oka, rákmegelőző állapot is.Viszont mjndenkèppen küret ès mèhtükrözès kellene,az kimutatja az okot.Ha netán rossz az eredmèny,akkor is teljesen gyógyítható ha mèg a mèhen belül van.
2020. febr. 14. 16:10
 17/20 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, nálam is 20mm, most. Gondolom a jövő héten mégtöbb lesz, ahogy a ciklus folytatódik. Szeptemberben voltam utoljára ultrahangon, akkor nem volt ilyen sok. A menstruációmmal sosem volt problémám, időben jön, szinte napra pontosan. Soha nem maradt még ki.
2020. febr. 14. 16:32
 18/20 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál tegnap. Egy régi nőgyógyászomhoz mentem el, vajon ő mit mond. Méhnyálkahártya 9mm. Hát nem tudom, hogyan lehetett egy héttel ezelőtt 20?
2020. febr. 18. 20:37
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Látod, felesleges volt aggódni :-)

A net meg az információk elérhetőségének az előnye a hátránya is: mindenféle rémítő dolgot lehet találni az embernek, ha utánaolvas valaminek :-(

2020. febr. 19. 05:20
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy rendben voltál végül?
2021. nov. 19. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!