Ki mikor ment elsőnek nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Én egyszer voltam, de nem vizsgált meg, csak felírt egy alacsony hormon tartalmú fogamzásgátlót (akkor leginkább emiatt mentem)
Most 22 vagyok
Meg nem estem át vizsgálaton
Hamarosan szeretnénk babát a párommal
Ez gondot okozhat?
2020. febr. 11. 09:38
1/4 anonim válasza:
Akkor kell elmenni, ha rendszeresen élsz szexuális életet. Onnantól minden évben rákszűrés; tehát ha babát terveztek nem ártana, de nem okoz semmi gondot, hogy eddig nem voltál, ha nem talál problémát.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2020. febr. 11. 11:17
3/4 anonim válasza:
14 eves voltam mikor először mentünk, akkor nem vizsgált meg. Utána 16 évesen, amikor már meg is vizsgált.
4/4 anonim válasza:
18 évesen mentem, akkor csak hüvelyi UH-t csinált. Egy évre rá történt meg a rákszűrés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!