Szerintetek mitől lehet? Pms?
Ha az "idöben kivette" módon "védekeztek" és föleg peteéréskor - elötte-utána 2-3 napon igen angy a terhesség esélye védekezés nélkül - , akkor minden további nélkül lehetsz terhes.
Két héttel az aktus után már érzékeny teszt kimutatja a terhességet.
Ha jól értelmezem kiemeled hogy két hete volt aktusod... De jellemzően majdnem minden nap együtt vagytok védekezés nélkül!
Nézd én nem vagyok szakorvos de ha valaki teherbe szeretne esni nagy vonalakban ezt ajánlja a szakirodalom!
Nem is értem...
Ha 2 hete volt peteérésed, akkor most kell megjönnie.
Szerintem fogalmad sincs a testedről. Az előváladék is tartalmazhat spermát, a kis huncutok több napig várják a petesejtet, úgyhogy simán lehetsz terhes.
Senki nem mondta, hogy nem szeretnénk babát. Ha jön, jön, ha nem, akkor majd később.
Egyébként kedves utolsó, nem azt írtam, hogy 2 hete volt peteérésem, hanem azt, hogy akkor együtt voltunk már párommal. Előzőhéten volt peteérésem, és azelőtt egy nappal is együtt voltunk, csak aznap nem. De köszönöm, hogy megpróbáltál kioktatni. Ismerem a testemet. És voltam terhes, csak sajnos elvetéltem... Viszont hasonló tüneteket produkáltam, mielőtt teszteltem volna akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!