Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha barnás folyás volt enyhén...

Ha barnás folyás volt enyhén mintavétel közben bezavarhat az eredménybe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fél éve küzdök fertőzéses panaszokkal. Mentem vissza kontrol mintavételre, és a vizsgálat után vettem észre hogy kicsit barnás a bugyim. Ez bezavarhat az eredménybe, kimutathat a barnázás olyan fertőzést amit csak az hordozhat? Bocsi lehet hülye kérdés. Valszeg azért barnázok mert nemsokára megjön. Szólnom kéne az orvosnak, ez változtathat az eredményen?

2020. febr. 5. 15:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Eredményen nem valtoztat de vér miatt lehet ismetelni kell. Nekem is jött már vissza érvénytelenül. De, lehet a mintába nem került belőle így nem feltetlen okoz gondot. A barnazás nem tartalmaz külön speckó fertőzést, az alvadt véred barna. Ha fertőzésed van érzékenyebb a hüvely, könnyebben sérül és felsértette a mintavevő eszköz
2020. febr. 5. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!