Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyiket érdemes kipróbálni...

Melyiket érdemes kipróbálni enyhébb híg folyás esetén?

Figyelt kérdés

Van egy kis gyengébb, fehér hüvelyi folyásom, és szeretném itthon, vény nélkül kapható gyógyszerrel kikezelni. Korábban volt már hüvelygombám, és hüvelygyulladásom is, szóval elképzelhető, hogy egy kis visszatérő fertőzésem van.

Van itthon 2 db Betadine kúpom, de sajnos ez egyáltalán nem vált be korábban.

Most a Gynoxin kúpon gondolkozom, (ezt már korábban is használtam, és jó volt), a Micovag Plus kúpon, illetve a Vitagyn C hüvelykrémre gondoltam. Utolsó kettőt még sosem használtam, viszont ezekről azt olvastam, hogy csak kiegészítő kezelésként jó. Esetleg nekem így, hogy csak minimális folyásom van, megérné valamelyiket kipróbálnom?

(Természetesen ha nem múlik el, mindenképp elmegyek dokihoz, de itthon most megpróbálnám kikezelni)

Köszönöm előre is a segítséget! :)

2020. febr. 2. 08:55
 1/2 anonim válasza:
100%
Nekem a Gynoxin bevált, a dokim ajánlotta. Folyton enyhe visszatérő gombám volt, amit végül kikezeltem vele. Az egy darabos kúpot használtam, majd a krémet egy hétig. Eltelt azóta pár hónap, gombának semmi nyoma, de a változatosság kedvéért most úgy néz ki, bakteriális fertőzésem van. Hiába, a stressz rajtam így üt ki. A Gynoxin bakteriálisra is jó. Ha gombád van, érdemes kerülni a túlzott szénhidrátbevitelt egy darabig. Tejsavas készítményt mindenképp használj a gyógyszeres kúra után. A dokim a Lactofeelt ajánlotta, de nekem a Gynoplhilus is nagyon bevált évek óta.
2020. febr. 2. 09:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben nem büdös, színes, viszket, teljesen normális, nincs mit kikezelni rajta.
2020. febr. 2. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!