Okozhatott hüvelykárosodást a rendszeres fertőtlenítés?
Figyelt kérdés
Amikor kicsi voltam, mindig anyum mosott és a puncimra kent egy csípős folyékony, gélszerű intimszappant. Nekem ez fájdalmat okozott, de mindig lekiabált, hogy ki kell bírnom. Semmi panaszom nem volt, kényszerbeteg. Viszont most felnőttkent (23) néha úgy érzem, hogy alsónemű nélkül lehetetlen a klitoriszomhoz érni, azt mondták páran, hogy ez normális, mert érzékeny szerv. Viszont csak ujjazással vagyok képes elélvezni. Lehet amiatt, ami történt?2020. febr. 1. 07:04
1/4 anonim válasza:
Nem amiatt, ez biztosan lelki eredetu probléma a gyerekkorod miatt.
2/4 A kérdező kommentje:
Honnan veszed?
2020. febr. 1. 07:24
3/4 anonim válasza:
Onnan, hogy az élvezős rész általában lélekből fakad.
Sokaknak probléma ha odaernek, fáj még érzékeny de a legtobbbek bizony volt problémája a múltban, hasonló mint a tiéd.
Plusz gondolom a nőgyógyász látta volna a hüvely károsodást ha az lenne.
4/4 anonim válasza:
Hüvelykárosodást nem okoz, bár elég nagy (elnézést a kifejezésért) butaság volt tőle. Viszont a rossz élmény miatt lehet a mostani panaszod. ha nagyon zavar,akkor pszichológust kell felkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!