Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális az, hogy ha első...

Mayazusika kérdése:

Normális az, hogy ha első aktus után véreztem egy ideig, aztán megállt, és megint vérezni kezdtem?

Figyelt kérdés

5 napja vesztettem el a szüzességem, utána pici foltokban véreztem, de inkább ilyen világos volt, és nagyon kevés mennyiségben. Ugyanakkor tegnap este elég hevesen vérezni kezdtem, de mikor felkeltem alig voltak foltok a betétemen. Délutan nagyon megindult a vérzés, és nem tudom, hogy normális ez-e. 3 nap lenne még amíg kezdődnie kellene a mensimnek, szokott olyan lenni, hogy 1-2 nappal később vagy előbb jön meg. Aggódnom kellene, vagy ez csak a havim?

Válaszokat előre is köszönöm!

2020. jan. 29. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:
En extra a havinak tudnam be, de holnap mar tudni fogod.
2020. jan. 29. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocs,: ezt a

A nagyokos szoveg javito!

2020. jan. 29. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
A szüzesség elvesztése okozhat ilyet, akár hormonálisan is, de a szűzhártya is vérezhetett; nem biztos, hogy a kettő összefügg. Nálad most ez valószínűleg a menstruáció kezdete 3 nappal korábban, teljesen normális.
2020. jan. 29. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem korábban jött menstruáció. Nekem is ez volt anno amikor elvesztettem, korábban jött meg utána. Azóta is ha menstruációhoz közel szexelek, korábban jön meg. Ne aggódj!
2020. febr. 24. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!