Felborult a ciklusom és barna folyásom van? Mi a bajom?
Figyelt kérdés
szeptemberbe nem jött meg helyette oktober közepén azota semmi csak volt novemberbe 3 napig barna folyásom. most megint van de még mindig nem menstruáltam. de most ha kihuzom a tamponom látom h a vége véres de ez a nap folyamán nem erösödött éppek csak egy pict.meg az utobbi időben erösebgb a fehérfolyásom. mi bajom lehet??2007. dec. 11. 22:08
1/5 anonim válasza:
Ha kizárt a terhesség (csináltál tesztet?) akkor menj orvoshoz, nincs rendben, ha így viselkedik a menzeszed. Lehet egy enyhe fertőzés, vagy ciszta is. Vizsgáltasd ki szerintem!
2/5 anonim válasza:
Vagy baba,vagy valami komolyabb.Azonnal menj dokihoz!!!!!!!
3/5 anonim válasza:
Az ilyet nem szabad elhanyagolni, és nem komolyan venni! Mindenféleképpena dokinál a helyed!
4/5 anonim válasza:
Már rég el kellett volna menned orvoshoz, ne halaszd tovább!!
5/5 anonim válasza:
Sztem is vagy baba,vagy valami hormonális próbléma,esetleg ciszta.
Azt nem írtad h szedsz-e gyógyszert vagy valami.
Teszt és doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!